Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2012 13:30 - Универсалните блузи връщат ризите на мястото им
Автор: vodo Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1695 Коментари: 0 Гласове:
1



imageБезспорно тениските са основен елемент в мъжкия гардероб, но как стоят нещата с блузите и не иззеха ли ризите функциите им. Каквото и да си говорим през последните няколко години наблюдаваме как блузите все по-рядко присъстват в ежедневното облекло, заместени от досега считаните за по-официални ризи.

Така бе досега обаче, защото блузите разширяват все повече своите хоризонти - те са навсякъде около нас. След като посрещнахме есента и съвсем скоро ще прекрачим прага на зимата, дългите ръкави допълват идеално облеклото.

Подобно на тениските, блузите са с кръгло или триъгълно деколте и безброй стилове и цветове. В момента хит са обикновените рипсени блузи, които може да ползвате за основа на тоалета си и отгоре да наслоявате - било то тениска, пуловер или сако.

Какво обаче трябва да знаете, когато решите да прибегнете до блузи във вашия гардероб?

Като начало, очевидно е, че в студените дни, блузите са подходящи за наслояване. Оттук насетне имате няколко варианта за действие. Първо - може да облечете дръзко оцветена блуза, например небесно синя или пурпурна върху неутрална на цвят тениска (бяла, сива, черна или тъмно синя), като важното е блузата да е с триъгълно деколте, за да се забелязва цветният акцент.

Следващият вариант е да вземете блуза с диагонално деколте, със закопчаване, която да нахлузите върху цветна тениска.

Каквото и да решите, блузите са универсални и подхождат на аболютно всичко - дънки, сака, шалове, ръкавици, шапки.

За да си придадете по-младежки вид може да размените местата и да облечете тениската над блузата. Съчетано с светли изтъркани дънки и подходящи кецове, успешно ще си докарате визията на 20-ина годишен скейтър.

image

В случай, че още държите на ризите си и не можете толкова бързо да се разделите с тях, не е проблем да ги включите в тоалета си. Блуза с дълъг ръкав в контрастен цвят или в същата грама, ще разведри ежедневното ви облекло и ще ви донесе настроение. Под червено-черната карирана риза например, сложете кафява блуза и не забравяйте да подгънете леко ръкавите, за да се вижда по-ясно и долният пласт.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vodo
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 16246
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930