Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2012 19:02 - Разнообразие от ризи и горчица в ботушите през Есен 2012
Автор: vodo Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1101 Коментари: 0 Гласове:
2



Ризите са едни от най-удобните дрехи. Отживелицата „тениска с дънки” е придобила нов, модерен стил – риза с дънки. Елегантни. Спортни. Дълги. Къси. Дамските ризи независимо дали в офиса, у дома или като аутфит винаги са стилни и подсказват вкус у една дама. Комбинациите са безкрайни. Дали с пола, панталон, клин, дънки, част от костюма или облечена просто така, ризата е чудесно решение за всеки ден. Като едни истински почитатели на ризите, можете дори да спите с тях и чистосърдечно да заявите, че ги носите ежедневно без да ви омръзват.

 Широка цветна риза с клин. Пола и риза с колан на талията изглежда изключително женствено и придава елегантен вид. С дънки или къси панталонки, ризите си отиват почти на всичко.

Ако сте един от заклетите почитатели, сигурно притежавате огромна колекция, придобита предимно от магазини извън страната и сайтове за онлайн пазаруване. По нашите магазини, а и разбирането на повечето хора за ризи, са предимно тривиални. Ризи с щампи, бродерия, различни цветове и оригинални кройки се намират трудно. Схващането  за дамска риза е типичната бяла ризка с дълъг ръкав, якичка и бели копченца. Напомня за пионерчета и чавдарчета, строени в редици на училищния двор.  Толкова безлично и елементарно, че чак вулгарно.

Изключително модерни са ризите тип уолстрийт (яка и маншети в различен цвят от този на ризата, най-често синя риза с бяла яка). Представителни и делови, това впечатление правят моделите от този тип.

С правилните аксесоари може да придадете ново излъчване на ризите си. Брошка, колан, гривна или колие ще засили допълнително въздействието на вашата дреха. Бежова риза, с бижу от тюркоаз или корал, ще изпъкне още повече и ще ви отличи. Цветни ботуши и цветни ризи са невероятна комбинация. Зелена риза със сини ботушки е разведряваща гледка през това време от годината.  Цвят горчица е атрактивен през този сезон, така че се възползвайте и му придайте по-жив вид, бъдете креативни и експериментирайте.



Тагове:   мода,   дамски дрехи,   дрехи,   ризи,   VODO,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vodo
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 16245
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930